Šventojo Valentino diena KITAIP ! „Kad Jūsų džiaugsmui nieko netrūktų“

Šv. Valentino diena KITAIP „Kad Jūsų džiaugsmui nieko netrūktų“

Jau septintą kartą Kauno arkivyskupija organizuoja Šv. Valentino dieną KITAIP. Renginys gimė kaip atsakas ir kvietimas paminėti šią dieną ir įvairiomis meno formomis kalbėti apie tikrąsias vertybes, atsiduodančią ir dovanojančią Meilę. Vasario 14-osios kvietimas mylėti turi platesnę prasmę, nei proginiai meilės prisipažinimai, laiškeliai ir dovanėlės mylimiesiems. Ši diena primena, kad žmogus sukurtas pagal Dievo paveikslą, vienintelis iš visų jo kūrinių galintis ir mokantis mylėti, o į šią sąvoką telpa ir šeimos bei visos žmonijos vienybė.

Šv. Valentino diena KITAIP yra nekomercinis ir visiems atviras renginys. Ypač kviečiame dalyvauti jaunimą, šeimas ir visus kurie jauni širdyse.

Šis renginys vyks 2014 metų vasario 14 dieną 19 valandą Kaune „Žalgirio“ arenoje. Renginio trukmė 2,5 val. Planuojama žiūrovų auditorija – 12 000 tūkst.

Bilietus nuo vasario mėn. galima įsigyti Kaišiadorių vyskupijos jaunimo centre , bilieto kaina 7, - Lt ir per bilietų platintoją www.bilietupasaulis.lt (kaina 15,- Lt)

Renginyje dalyvauja:
· Kauno šokio teatras „Aura“
· Monika Linkytė
· Sacha Song
· vyrų vokalinė grupė "Quorum"
· Diksilendas „Sweetband“
· Ronan Johnston (Airija)
· Arkivyskupas Gintaras Grušas
· Tarpuose muzikinių numerių žinomų žmonių – visuomenės veikėjų pasakojimai apie šeimą.


Renginio globėjai – Kauno arkivyskupas metropolitas Sigitas Tamkevičius,

Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas
Renginį organizuoja: Kauno arkivyskupija